VÅRA LOFTHUS

Ingen husmodell säljs till privata konsumenter

Våra moderna lofthus är energisnåla och byggda för att klara vårt nordliga klimat. De är tåliga och stabila, med dimensionerade balkar och liggande ytterpanel, liksom genomtänkt design på väggar, dörrar och fönster.  Vi har hög kvalitet rakt igenom med erkända leverantörer. Det gör att du kan vara säker på att det står emot naturens krafter precis där du väljer att ställa ditt drömhus. Läs mer om respektive lofthus för att se planritning och pris.
Fjällhus Mattebo Järven Loft 122 från fjällhustillverkaren Hälsinge Fjäll- & Kusthus
Kilafors Loft 99

 99 kvm 

Kilafors är ett hus med modern design där stora fönsterpartier ger mycket ljusinsläpp och möjlighet till att skåda underbara vyer.


Läs mer »


Fjällhus Ottsjö 111 från fjällhustillverkaren Hälsinge Fjäll- & Kusthus
Söderala Loft 109

 109 kvm 

Storstugans kortsida består av ett stort fönsterparti upp till nock som skapar en rymd och färgar huset efter naturens alla skiftningar under dagen och Sveriges fina årstider.

Läs mer »


Modernt Fjällhus Järvsö Loft 148 från fjällhustillverkaren Hälsinge Fjäll- & Kusthus
Järvsö Loft 106

 93 kvm  

Storstugan har en öppen planlösning med mycket rymd och stort ljusinsläpp som skapar en plats där alla kan umgås, har en uteplats under tak i anslutning.

Läs mer »


Köpa sommarstuga från hustillverkaren Hälsinge Fjäll- & Kusthus
Ljusdal Loft 134

 134 kvm  

I Huset Ljusdal har vi till skillnad från de andra modellerna lagt fokus på husets höjd. Med sina fönsterpartier och full loftvåning får du ut det mesta utav utsikten och naturens omgivning.

Läs mer »


Köpa sommarstuga från hustillverkaren Hälsinge Fjäll- & Kusthus
Söderhamn Loft 132

 134 kvm 

Söderhamn låter er samlas runt braskaminen. Huset rymmer 8 till 10 personer och vi har lagt energi på smarta detaljer, som stor hall, plats för bastu, en extra toalett och förvaringsutrymmen.
Läs mer »


Köpa sommarstuga från hustillverkaren Hälsinge Fjäll- & Kusthus
Nygården Loft 110

 109 kvm 

Nygården är ett traditionellt svenskt hus med stilfulla fasader och en praktisk entré. Med smart utnyttjad boyta och öppet till nock i storstugan. Med sina tre sovrum på nedre plan finns plats för hela familjen.

Läs mer »