Kusthus Eskö Loft 140

Kusthus Eskö Loft 140

Eskö Loft 140 är ett arkitektritat kusthus som är anpassat för skärgårdsmiljön med extra isolering och 3-glas fönster som skyddar mot väder och vind. Kännetecknande för Eskö Loft 140 är dess fantastiska ljusinsläpp, två glasade dörrar ger en härlig närvaro med det generösa trädäcket. Det är också energisnålt med genomtänkt design på väggar, dörrar och fönster. Som tillval finns carport med förråd.

 
Arkitekten Johan Skoogs tankar om huset:

”När jag ritade Eskö Loft 140 ville jag skapa ett kusthus med enkel, traditionell form som smälter in i olika miljöer.  Jag har lagt stor vikt vid umgängesytorna på bottenplan, med kök och vardagsrum i ett. Där finns även badrum och ett stort sovrum, vilket gör att huset klarar kraven för permanentboende. Min tanke var att ge barnen en egen oas på loftet, med två sovrum, toalett med dusch och ett trevligt allrum med balkong."

Kusthuset Eskö LoftKusthus anpassat för skärgårdsmiljöTrivsamma kusthuset Eskö Loft 140Skärgårdshus från Hälsinge Fjäll- & KusthusKusthus Eskö Loft 140 invändigtFamiljevänligt kusthus Eskö LoftKusthus anpassat för skärgård, invändigtKusthus Eskö Loft planritningKusthus Eskö Loft planritning tillverkat av Hälsinge Fjäll- & Kusthus


 Husbeskrivning

 Hustyp:  1,5-plan
Boarea:  79 kvm
 Antal rum:  3 rok + loft
Loftgolv:  76 kvm
 Byggarea:  103 kvm
Takvinkel:  30°
Pris:  998 000 kronor
 Ladda ner planritning
 För mer information, kontakta en säljare nära dig!

Se även


Ljusnan 101


Ljusnan 101

Läs mer

Se även


Järvsö Loft 148


Järvsö Loft 148

Läs mer

Se våra


KOMPLEMENTHUS

Se våra komplementhus här


KOMPLEMENTHUS

Se våra komplementhus här

Komplementhus