Du ritar - Vi bygger | Hälsinge Fjäll- & Kusthus

Vad kostar ett fritidshus?

Vet du exakt hur ditt hus ska se ut? En del av våra kunder har en färdig ritning med sig när de kommer. Andra har inspirerats av våra färdiga husmodeller, men vill göra vissa förändringar så som att glasa in altanen, lägga till en bastu eller riva/sätta upp fler väggar.  Vi har lång erfarenhet och vet vad som fungerar. Oavsett om du kommer med en färdig ritning eller om du har idéer på förändringar kan vi fungera som ett värdefullt bollplank. 

Vi vill att man som intressent ska få möjligheten till att skapa sig en ungefärlig prisöverblick därför har vi redovisat en kostnad för material och montering till varje husmodell på vår hemsida. Vi vill ge våra kunder friheten att bestämma själv hur mycket de vill göra själv på huset och hur mycket de vill använda sig utav oss eller lokal byggfirma.

Prisbilden kan se olika ut beroende på vart man ska bygga, hur tomten ser ut, hur mycket som behövs ritas om och vilka prisnivåer man väljer för tillval. Vill man räkna ut ett ungefärligt slutpris på våra husmodeller kan man tänka att från första kostnad som vanligtvis är tomten med alla små tilläggskostnader inräknade fram till ett helt nyckelfärdigt hus. Högt beräknat, om man betalar för allt arbete och väljer en högre nivå än standard kan man räkna med att det blir tre till fyra gånger mer än det utskrivna priset för vald husmodell.

Vi har rådgivare som kan kalkylera mer exakta priser för just din husdröm. De kan utefter era förutsättningar, tomt, ort och övergripande önskemål ge ett mer realistiskt prisförslag som är unikt just för dig. Har man bestämt sig helt så bokas ett möte där vi går igenom tillval, val av montering samt förutsättningar för tomt och man kan få ett korrekt slutpris som gäller vid eventuellt avtal om inga ändringar önskas av kund i efterhand.


 

Kontakta oss redan idag för att bolla idéer eller fråga oss om priser!