FRITIDSHUS


Våra fritidshus är energisnåla och byggda för att klara det tuffa kust- och fjällklimatet. De är tåliga och stabila, med dimensionerade balkar och liggande ytterpanel, liksom genomtänkt design på väggar, dörrar och fönster. Vi har hög kvalitet rakt igenom, med erkända leverantörer. Det gör att du kan vara säker på att det står emot naturens krafter precis där du väljer att ställa ditt drömhus. Här nedan hittar du fritidshus som är till salu och levereras i byggsats.

Fritidshus priser

Du kan ladda ner produktblad för ett specifikt fritidshus med prislista. 
Läs mer om det fritidshus du är intresserad av och ladda ner produktbladet i högermenyn.
Fritidshus Belse 77 från fritidshustillverkaren Hälsinge Fjäll- & Kusthus
Fritidshus Belse 77

3 rok  |  63 kvm  |  650 000 kr

Fritidshus Belse 77 passar utmärkt som åretruntbostad för den lilla familjen som söker ett modernt utseende på sitt boende. Belse är karaktäristiskt med sina vackra fönster som gör vardagsrummet till ett rum man längtar att få vara i. Fritidshuset levereras som byggsats.

Läs mer »


Bygga fritidshus med fritidshustillverkaren Hälsinge Fjäll- & Kusthus
Fritidshus Granbo 60

3 rok  |  53 kvm |  475 000 kr

Vill du bygga ett fritidshus så är Granbo 60 ett bra alternativ som erbjuder dig två sovrum, storstuga, kök med matplats, toalett och dusch. Varje rumsyta är generöst tilltagen, vilket gör att stugan ger ett rymligt och luftigt intryck. Entrén är utformad som en altan med plats för sommarens utemöbler. 

Läs mer »


Sommarstuga från fritidshustillverkaren Hälsinge Fjäll- & Kusthus
Fritidshus Hanebo 94

5 rok  |  83 kvm  |  609 000 kr

Letar du efter en trivsam sommarstuga? Med sina tre sovrum och ett generöst tilltaget allrum passar fritidshuset Hanebo 94 den stora familjen. Kök och allrum är integrerade och har en rymlig matdel. Köket har villastorlek med många avställningsytor och plats för diskmaskin. 

Läs mer »


Småhus från fritidshustillverkaren Hälsinge Fjäll- & Kusthus
Fritidshus Hemstanäs 42

3 rok  |  36 kvm  |  400 000 kr

Ett perfekt småhus till lantstället. Fritidshus Hemstanäs 42 har en rymlig och inbjudande storstuga, separat kök, entréhall, två sovalkover och såväl toalett som duschrum. Storstugan är lättmöblerad och har plats för matgrupp, soffgrupp, TV, vitrinskåp och bokhyllor.

Läs mer »


Bygga hus billigt med fritidshustillverkaren Hälsinge Fjäll- & Kusthus
Fritidshus Hemstanäs 50

3 rok  |  44 kvm  |  420 000 kr

Önskar du bygga hus billigt så kan vi rekommendera fritidshus Hemstanäs 50. Huset har en rymlig och inbjudande storstuga, separat kök, entréhall, två sovalkover och såväl toalett som duschrum. Storstugan är lättmöblerad och har plats för matgrupp, soffgrupp, TV, vitrinskåp och bokhyllor.

Läs mer »


Bygga hus pris från fritidshustillverkaren Hälsinge Fjäll- & Kusthus
Fritidshus Härnebo 87

4 rok + loft  |  72 kvm | 714 000 kr

Vill du bygga hus till ett rimligt pris rekommenderar vi fritidshuset Härnebo 87. Husets planlösning skapar öar av rymliga rum för den mindre familjen som uppskattar de praktiska detaljerna. Garderobsytor lämpliga för åretrunt-bostaden, ett öppet trädäck för soliga dagar och en rymlig och ombonad kvist. 

Läs mer »


Fritidshus bygga från fritidshustillverkaren Hälsinge Fjäll- & Kusthus
Fritidshus Långvind 70

3 rok  |  61 kvm  |  558 000 kr

Fritidshus Långvind 70, när du vill bygga en inbjudande förstukvist och en ombonad altan under tak. Kök och matplats är integrerade i storstugan som verkligen gör skäl för namnet. Den upptar nämligen hälften av hela boytan. En öppen planlösning främjar den gemensamma samvaron och skapar god kontakt mellan familjemedlemmarna.

Läs mer »


Se våra


FJÄLLHUS

Våra hus är energisnåla och byggda för att klara det tuffa fjällklimatet. De är tåliga och stabila för att klara stark vind och tung blötsnö.

FJÄLLHUS

Våra hus är energisnåla och byggda för att klara det tuffa fjällklimatet. De är tåliga och stabila för att klara stark vind och tung blötsnö.
Fjällhus

Se våra


KOMPLEMENTHUS

Våra komplementhus är lättmonterade, omålade stugor av riktigt hög kvalitet som verkligen fyller sin funktion.


KOMPLEMENTHUS

Våra komplementhus är lättmonterade, omålade stugor av riktigt hög kvalitet som verkligen fyller sin funktion.
Komplementhus