Montera själv

eller låt oss göra jobbet

Våra hus är gjorda för den som själv vill sätta upp det. Med huset följer en utförlig monteringsanvisning som steg för steg visar dig de olika momenten. För att göra monteringen enklare har vi märkt upp alla detaljer. Knutarna är exempelvis märkta med bokstavs- och sifferkombinationer så att du kan pussla ihop dem.

En god investering

Vill du snabbt och professionellt få huset på plats ska du anlita våra skickliga montörer. De gör allt det tunga jobbet och sparar det roliga åt dig. På cirka en vecka reser de ytterstomme och bärande väggar. De lägger in golvåsar och trossbottnar så att huset blir skyddad mot markfukt. Och för att säkra huset mot väta lägger de hela taket - från innertakspanel till ytterplåt inklusive all isolering. Arbetet utförs noggrant in i minsta detalj. Innan takplåten läggs på plats sätter montörerna fast de krokar som ska bära upp hängrännorna. Även vindskivor och takfotsbrädor sätts upp så att stugan blir väderskyddad. Att anlita våra montörer är en god investering. Våra kunder är mycket nöjda med deras arbete och ger dem toppbetyg i våra kundenkäter.

Därefter ska interiören på plats. Även här kan du välja att låta oss göra jobbet eller fortsätta arbetet själv. Du börjar då med att isolera golv och väggar, isolering ingår. Därefter lägger du golv, sätter upp lösa innerväggar, monterar dörrar, sätter upp foder och lister. Sedan återstår bara att sätta upp köksinredningen och garderober. Och att måla och tapetsera huset - det kanske är roligast av allt.