Du ritar - Vi bygger | Hälsinge Fjäll- & Kusthus

Vad kostar ett fritidshus?

Vet du exakt hur ditt hus ska se ut? Vissa av våra kunder har en färdig ritning med sig när de kommer. Andra har kikat på våra färdiga hus, men vill göra vissa förändringar: glasa in altanen, lägga till en bastu, riva eller sätta upp fler väggar. Eller något helt annat. Vi har lång erfarenhet och vet vad som fungerar. Oavsett om du kommer med en färdig ritning eller om du har idéer på förändringar kan vi fungera som ett värdefullt bollplank.

Vad kostar ett fritidshus?

Det är en svår fråga, men med ett enkelt svar. Ju mer du är beredd att göra själv, desto billigare blir ditt hus. Våra fritidshus är gjorda för den som själv vill sätta upp det. Vi har gjort det enkelt för dig; du behöver inte vara proffs. Med huset följer en utförlig monteringsanvisning som steg för steg visar dig de olika momenten. Om du däremot vill få upp huset snabbt, hjälper våra skickliga montörer gärna till - med allt från att sätta upp stommar och tak, till isolering, foder och lister. Många vill sätta in köksinredning, garderober, måla och tapetsera själva, men vi kan hjälpa till med det också om du vill!

Du kanske har tänkt att priserna vi presenterar på sidan är lite för bra för att vara sanna? Det är de inte.  Poängen är att du kan få ett riktigt bra hus till ett oväntat bra pris om du är beredd att göra mycket av jobbet själv. Berätta för oss hur mycket du vill ha hjälp med, så får du en offert.

Kontakta oss redan idag för att bolla idéer eller fråga oss om priser!